Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

SZÍV-VIRÁG

2011.08.25

 

szivvirag.jpg

 

ISTENEM MEDDIG TART MÉG?

MÉG SOK DOLGOM VAN E VILÁGBAN. MENNYI IDŐT AD – MEDDIG LESZ LEHETŐSÉGEM MEGÉLNI MINDAZT - AMIT MEG KELL TENNEM. MERT SZABADNAK SZÜLETTÜNK – EZ A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA. BIZONY – SOK MINDEN VAN AZ ÉLETÜNKBEN – AMIT KEMÉNY PRÓBA KŐKÉNT ÉLÜNK MEG.
AMIKOR TUDJUK MÁR – HOGY MIND EZ CSAK SZÍNJÁTÉK – ISMÉTLŐDŐ SZEREPEK – ÉRZELMEK – GONDOLATOK. SZABADON VÁLOGATUNK BELŐLE. DÖNTÉSEKET HOZUNK – JÓT ÉS ROSSZAT. EZ A SZABADSÁG A LEHETŐSÉGEK VILÁGA MIBEN ÉLÜNK. DE KÉPESEK VAGYUNK-EMIND EZT JÓL MEGÉLNI. JÓ DÖNTÉSEKET HOZNI.
HISZEM – HOGY ISTEN VELEM VAN MINDEN NAPON. ÍGY MÁR SOKKAL KÖNNYEBB A DÖNTÉSEKET MEGHOZNI. NAGYON NEHÉZ LEHET AZOKNAK AZ EMBEREKNEK – KIKNEK NINCS HITÜK ÉS NINCS ISTENÜK – NINCSKAPASZKODÓJUK.
VAJON MEDDIG TART MÉG? HOGYAN TOVÁBB?
A LÉLEK ÁLTAL VEZETVE – MÁR SOKKAL KÖNNYEBB EZ AD EGY BIZTONSÁGOT ÉS ERŐT. A HITÜNK ÁLTAL VAGYUNK SZABADOK. BÍZNI ÉS HINNI – MERT CSAK ÁLTALA LÁTHATJUK MEG HOGYAN MUNKÁLKODIK BENNÜNK AZ ISTENI KEGYELEM. REMÉNYT ADVA – UTAT MUTATVA.
MEDDIG TART MÉG KÉRDEZZÜK ÚJRA ÉS ÚJRA?
A VÁLASZ BENNÜNK VAN – MERT ÍGY TEREMTETTÜNK – CSAK MEG KELL HALLANI. BEFELÉ FIGYELNI ÉS VILÁGOSSÁ VÁLIK SZÁMUNKRA SORSUNK – KÜLDETÉSEINK – FELADATUNK.
BÍZNI ÉS HINNI.
VEZETVE VAGYUNK MINDANNYIAN EZT JÓL TUDOM ÉS ÉRZEM. MÁR ISMERJÜK – MEGTANULTUK – MEGTAPASZTALTUK A JÓ ÉS ROSSZ EREJÉT.
MÁR CSAK JÓT TEHETSZ – HOGY A VILÁG JOBBÁ VÁLJON. MEGVAN A BÖLCSESSÉGED – HOGY TEREMTS EGY SZEBB - EGY JOBB VILÁGOT. ERŐT ÉS ENERGIÁT BŐVEN KAPSZ HOZZÁ – HOGY TEREMTS. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG JÓT – A GONDOLAT TEREMTŐ EREJE ÁLTAL. TEREMTS BÉKESSÉGET ÉS SZERETETET MAGAD KÖRÜL – HOGY ÁLTALA EGY JOBB VILÁG LEGYEN. A SZERETET VILÁGA LEGYEN.
VÁLJ SZABADDÁ A LELKED ÁLTAL – MERT SZABADNAK SZÜLETTÉL. NE LEGYENEK KORLÁTAID – NE VESSEN MÁR GÁTAT SEMMI AZ ÉLETEDBEN. DŐLJÖN LE MINDEN FAL – HOGY SZABAD LEHESS VÉGRE.
MEDDIG TART MÉG? KÉRDEZED ÚJRA ÉS ÚJRA.
HA HISZEL ISTENBEN – MÁR FELESLEGES A KÉRDÉS – HISZEN Ő MINDENT TUD ÉS MINDENEK FELETT ÁLL. Ő VEZET – Ő JELÖLI KI UTADAT ÉS RÁBÍZHATOD BIZTONSÁGGAL MAGADAT. HIDJ BENNE – EGY FAJTA REND VAN BENNED – MERT Ő VEZET.
ETTŐL KEZDVE MÁR FÖLÖSLEGES A KÉRDÉS:
MEDDIG TART MÉG?


ÉLEK

ÉLEK. MEGÉLEK GONDOLATOKAT – ÉRZÉSEKET – TAPASZTALOK ÚJ ÉRTÉKEKET. SZABAD VAGYOK A LELKEM ÁLTAL. EZ A VÉGTELEN SZABADSÁG EGY ÚJ BÉKESSÉGET TEREMT BENNEM. EGYFAJTA ÜRESSÉG – BELSŐ CSEND – AMI ÁTJÁR. KIÜRÍTEM MAGAM – ÉS EGYÜTT REZGEK AZ UNIVERZUMMAL – A VÉGTELENNEL. SZABADNAK ÉRZEM MAGAM. SZABADSÁGOM ZÁLOGA A BELSŐ CSEND – ÉS A SZERETET. ELFOGADVA A KÖRÜLÖTTEM LÉVŐ VILÁGOT – AZT AZ ŐSI RENDET – MELY ÖSSZETARTJA A VÉGTELEN ERŐIT – A CSILLAGOK JÁRÁSÁT AZ IDŐK VÉGTELENJÉBEN. EBBEN A VÉGTELENBEN VAGYOK. RÉSZE VAGYOK A TEREMTÉS CSODÁJÁNAK – MINDEN AORÓ SEJTEM RÉSZE A VÉGTELEN LÉTNEK.
VAGYOK.
ATOMJAIMMAL – LEGAPRÓBB LÉNYEMMEL ÚJRA ÉS ÚJRA MEGÚJULOK. EZ LÉTEM ALAPKÖVE. MÁR NEM AZ AKARÁS ÉLETEM RÉSZE. HAGYOM – HOGY KITELJESEDJÉK RAJTAM – BENNEM A SZENT AKARAT. EBBEN A VÉGTELEN DŐ ÉS TÉR LEHETŐSÉGÉBEN ÉLEM LÉTEM. EBBEN A CSENDBEN – EBBEN A RENDBEN MEGTALÁLOM – MERT MEGVAN A HELYEM. RÉSZE VAGYOK A MINDENSÉGNEK. A KORLÁTOK LEDŐLNEK A LELKEM ÁLTAL. A FÉNY VEZET – SEGÍTI ÉLETEMET. EBBEN A MOSTBAN – EBBEN A PILLANATBAN BETELJESEDIK – MIT RÉGEN VÁRTAM. MEGTALÁLOM AZ UTAT HAZA. KINYÍLT A KAPU – ÉS VÁR EZER CSODA.

              SÁMÁNTÁNC

TÁNCOT JÁROK SÁMÁN DOBBAL
FÉNYT TEREMTEK ŐSI JOGGAL.
SÁMÁN TÁNCOM ÚJRA JÁROM
ŐSI MÚLTAM MEGTALÁLOM.
 
TÁNCOLOK MOST KÖRBE – KÖRBE
VISSZATÉREK AZ IDŐBE
TÁNCOM ŐSI RÉGES – RÉGI
ITT AZ ÉGI ÉS A FÖLDI.
 
ÉGBŐL – FÉNYBŐL SZÖVÖK HÁLÓT
TÉRBEN – LÉTBEN IDŐT ÁLLÓT
LÉTEM ŐSI MARADANDÓ.
SÓLYOM SZÁRNYÁN TOVASZÁLLÓ.
 
SZÉLBEN – FÖLDBEN – VÍZBEN – TŰZBEN
OTT VAGYOK AZ ŐSERŐBEN.
FÉNYEM ÖRÖK IDŐT ÁLLÓ -
KÉSZEN MÁR A KRISZTUSHÁLÓ.
 
MEGTÖRT MÁR AZ ŐSI ÁTOK -
FÉNY RAGYOGD BE A VILÁGOT
TÁNCOLOM AZ ÖRÖK TÁNCOM -
SÁMÁN DOBBAL – ŐSI JOGGAL
ÖRÖK TÁNCOM ÚJRA JÁROM.
ÖRÖK TÁNCOM ÚJRA JÁROM.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.