Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

MIHÁLY ARKANGYAL

2011.08.28

szent-mihaly.jpg

  

ÁLLOMÁSOK
 
A VASÚTI SÍNEKEN KELL ELINDULNI – GONDOLTAM – MERT A SÍNEK A VÉGTELENBE ÉRNEK. RENGETEG VOLT BENNEM A KÉRDÉS – A GONDOLAT MI VÁLASZRA VÁRT. BIZTOS VAN VALAKI – KI ISMERI A VÁLASZOKAT
NEM TUDTAM – HOGY HOL – DE VALAHOL VAN EGY ÁLLOMÁS – AHOVA SZERETNÉK ELJUTNI. RENGETEG AZ IDŐM – GONDOLTAM ÉS SZÉP LASSAN ELINDULTAM. REMÉLEM – SIKERÜL. VALAHOL OTT LEHET – AHOL A SÍNEK ÖSSZEÉRNEK AZ ÉGGEL.
CSAK LAZÁN – KÉNYELMESEN – NEM SIETŐS AZ UTAM. RENGETEG AZ IDŐM – FIATAL VAGYOK. ÍGY ÉRKEZTEM MEG AZ ELSŐ ÁLLOMÁSRA. HATALMAS PÁLYAUDVAR – MINDENKI SIET. NAGY A TÜLEKEDÉS – AZ EMBEREK ROSKADOZVA VISZIK CSOMAGJAIKAT. NEM NÉZNEK EGYMÁSRA – CSAK ELROHANNAK EGYMÁS MELLETT. NINCS KI VÁLASZT ADJON – NEM ÉRTIK KÉRDÉSEMET – FURCSÁN NÉZNEK RÁM ÉS ROHANNAK TOVÁBB. SEBAJ – GONDOLTAM – MAJD A LEGKÖZELEBBI ÁLLOMÁSON. OTT SE JÁRTAM JOBBAN. LÁTTAM – HOGY VOLT KI VÁRAKOZIK. ODALÉPTEM HOZZÁ ÉS KÖSZÖNVE – FELTETTEM A KÉRDÉST NEKI. ÉRTETLENÜL NÉZETT RÁM – NEM EGY NYELVET BESZÉLTÜNK.
ÚJABB ÉS ÚJABB ÁLLOMÁSOK KÖVETKEZTEK. VOLT KISVÁROS – HOL DOHÁNYFÜSTÖS RESTIBE TETTEM FEL A KÉRDÉST. JÁRTAM FALUSI MUSKÁTLIVAL DÍSZÍTETT ÁLLOMÁSON. LENT A VÖLGYBEN - AHOL CSAK NAPONTA EGYSZER ÁLL MEG A VONAT. A HEGYTETŐN – HOL TISZTA VOLT A LEVEGŐ – ÉS CSODÁLATOS FENYŐERDŐ VETTE KÖRÜL AZ APRÓCSKA MEGÁLLÓT.
SOK EMBERREL TALÁLKOZTAM – MINDENKITŐL KÉRDEZTEM – DE A VÁLASZT NEM TUDTÁK. AZ ÉVEK EGYRE TELTEK – ÉS ÉN EGYRE FÁRADTABBAN JÁRTAM UTAM. ÚGY ÉREZTEM – MÁR HIÁBA MEGYEK – AZ ÁLLOMÁST NEM TALÁLOM – A JÓ VÁLASZT NEM TUDJÁK KÉRDÉSEMRE. NEM ÉRDEMES TOVÁBB MENNI – GONDOLTAM.
EGY FÉRFI JÖTT SZEMBEN A SÍNEKEN. ISMERŐS VOLT AZ ARCA. NYUGODTAN - BÉKÉSEN LÉPEGETETT A TALPFÁKON. RÁNÉZTEM – TALÁN Ő TUDJA A VÁLASZT. MEGSZÓLÍTOM – GONDOLTAM. DE Ő GYORSABB VOLT NÁLAM ÉS ÍGY SZÓLT: ENGEM KERESEL? OTT VOLTAM MINDEN PÁLYAUDVARON – MINDEN MEGÁLLÓBAN. MIÉRT NEM ENGEM SZÓLÍTOTTÁL MEG? EKKOR MÁR TUDTAM – HOGY Ő AZ AKIT KERESTEM.
KEZÉT ELŐRENYÚJTVA MUTATOTT A HATALMAS HEGY FELÉ. AZ ALAGÚTON ÁT KELL MENNI – MONDTA. ELJÖSSZ VELEM? IGEN – SZÓLTAM – MERT HIÁBA VOLT BENNEM AZ ÚT FÁJDALMA – FÁRADALMA – TUDTAM CÉLBA ÉRTEM. TUDTAM – HOGY MINDEN KÉRDÉSEMRE VAN VÁLASZ. MINDEN GONDOLATOM ISMERTE ÉS TÜRELMESEN – NYUGODTAN VÁLASZOLGATOTT.
NEM SIETTÜNK – LASSAN NYUGODTAN – LÉPEGETVE A SÍNEK KÖZÖTT VEZETETT AZ ALAGÚT FELÉ.
BOLDOG VOLTAM – MERT MEGTALÁLTAM – AKIT KERESTEM. AKI TUDTA – ISMERTE A VÁLASZOKAT.

REMÉNY
 
KERESEM A REMÉNYT – AZT A FÉNYSUGARAT AMELY SZÁRNYÁRA VESZ – ÉS VISZ-VISZ ODA – HOL MINDEN FÉNYES. NEM TUDOM – HOGY HONNAN JÖN – HOGY MERRE TART – DE ÚJRA ÉS ÚJRA RÁMTALÁL – EZ AZ APRÓCSKA FÉNYSUGÁR – BEVILÁGÍTVA A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKAT.
REMÉNY – MENNYI BIZALOM – HIT KELL – HOGY RÁNK TALÁLJON. HINNI KEL – HOGY MINDIG VELEM VAN. BÍZNI – HOGY A KEGYELEM MINDENKOR ÉLETEM RÉSZE.
VANNAK TITKOS REMÉNYEINK – ÁLMAINK – AMELYEK SOHA NEM VÁLNAK VALÓRA. DE MÉGIS – BÍZNI KELL MERT BIZALOM NÉLKÜL KEVESEBB AZ ÉLETÜNK. EZ AZ AMI ELŐRE VISZ – A REMÉNY ÉS A HIT EREJE HINNI – HOGY SOHA NEM VAGYOK EGYEDÜL – MERT MINDIG OTT A SEGÍTSÉG A BAJBAN – A BETEGSÉGBEN. HINNI – HOGY SOHA NEM ENGEDIK EL A KEZÜNKET. BIZTONSÁGBAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT – EZ A REMÉNY ÉS A BIZALOM EGYSÉGE.
CSODÁKRA VÁRUNK – ÉS A CSODÁK BENNÜNK VANNAK – CSAK ÉSZRE KELL VENNI. ÍGY VÁLNAK VALÓRA REMÉNYEINK – ÁLMAINK – HOGY TUDATOSABB LÉTFORMA FELÉ TÖREKVÉSÜNKBEN JELEN VAN MINDENKOR EGY SZÁL MELY ÖSSZEKÖT AZ EGGYEL – A TÖKÉLETESSEL. REMÉNYEINK VALÓRA VÁLNAK – MIKOR MÁR MEGLÁTJUK AZ APRÓ DOLGOKBAN IS A KEGYELMET. HITÜNK EREJÉVEL ÉS A BIZALOMMAL – MINDENKOR HAZATALÁLUNK. A REMÉNYSUGÁR SEGÍT – ÉS HAZA VEZET A TELJESSÉS ÉS TÖKÉLETESSÉG HONÁBA.
BÍZNI ÉS HINNI ÉS A REMÉNY VALÓRA VÁLIK A KEGYELEM ÁLTAL.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.