Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÁTJÁRÓ

2011.08.28

atjaro.jpg

 

SZABADON SZÁLL A GONDOLAT

AZ ÉTEREN ÁT HALLOM -
AHOGYAN SZÁLL A GONDOLAT.
TEREMTS BENNE – TE IS ÚJAT.
ÉPÍTSÜNK ÚJ VILÁGOKAT.
TEREMTS ÚJAT GONDOLAT ÁLTAL -
MI TISZTA ÉS SZABAD.
ÉBREDJEN LELKED ÁLTAL -
MI NEM TORZ – ÓCSKA ÉS SZAKADT.
SZÁRNYALVA – TISZTÁN SZÁLLJON A GONDOLAT -
MELY A SZELLEMI LÉTNEK ÚJ UTAT MUTAT.
TISZTÍTSD KI MINDAZT -
MI MÁR KOPOTT -
MERT MAGADBAN
AZ ÚJ VILÁGOT HORDOZOD.
 
    
VALÓ VILÁG

ÚGY CSINÁLUNK MINTHA ÉLNÉNK – DE CSAK VEGETÁLUNK. LÉTÜNK BÖRTÖNBE ZÁRVA. OLY SOKSZOR DÖRÖMBÖLTÜNK – DE NEM HALLJA SENKI. NEM LÁTJA AZT – HOGY KAPASZKODNÁNK FÖLFELÉ – DE KEZÜNK OLY RÖVID. NEM ÉR EL AZ ÉGIG. EMELNÉNK FÖL FEJÜNK – DE A TERHEK SÚLYA ALATT ROSKADUNK. ELÉG-E HITÜNK – HOGY FELÁLLJUNK? VAN-E VIGASZ – VAN-E REMÉNY? SZÍNJÁTÉK AZ EGÉSZ ÉLETÜNK. SOKSZOR MINDENT FELADUNK – MERT NEM LÁTUNK A FÁTYOLON ÁT – AHOL A NAGY RENDEZŐ KÉSZÍTI A DARABOT. ELFÁRADUNK A TERHEK HORDOZÁSÁBAN – AZ ÖRÖK ROHANÁSBAN. KÉRDEZD MAGADTÓL: EZ A VALÓ VILÁG? ELMÚLÓ ÉVEK – ÉRTELMETLEN ÉRVEK. NEM LÁTOD JÖVŐD – BEZÁRULSZ – DE MEG SEM FORDUL BENNED: VAN REMÉNY. MIÉRT? KÉRDEZED – DE NINCS VÁLASZ. DÖNTÉSEK – ÚJRA ÉS ÚJRA. JÓK – VAGY ROSSZAK. TAPASZTALÁS.
ÁLLJ MEG – FIGYELJ – NÉZZ BEFELÉ – SZÓL A RENDEZŐ. NINCS IDŐ – NINCS IDŐ – MONDOGATOD. DE AZ IDŐ VÉGTELEN – A TÉR VÉGTELEN – CSAK NEM LÁTOD – NEM ÉRZED. DE TUDNOD KEL ISTEN VÉGTELEN – Ő AZ ÖRÖK VÉGTELEN. KEZDET ÉS VÉG. TEREMTŐ – MINDENHATÓ. CSAK LÁSS A VÉGTELENBE – MERT NEM A FÖLDI LÉT HAZÁD. AZ AZ ÖRÖK OTTHONOD – OTT VAN A VÉGTELENBEN A VALÓ VILÁG.

  

AZ ÉLET TÉTOVA LÉNYEGE 

AZ ÉLET TÉTOVA LÉNYEGE – BENNE ÉLSZ – DE TUDOD-E KI VAGY. HOGYAN HAT BENNED A TUDAT. HOGYAN HAT BENNED A TUDAT. OLYKOR SZÁRNYALJ – MAJD A MÉLYBE HULLSZ. ÉLED MINDEN NAPJAID – TÉTOVA ÉLETED.
DE MOST – HOGY DIMENZIÓ KAPU NYÍLIK – SZABADSÁG TÁRUL FELÉD – RAGYOGVA INT A CSILLAGOS ÉG. ÁTJÁRHATÓ MÁR A TEJÚTRENDSZER – SZÍRIUSZ HÍVOGAT – HAZA VÁRJA OTTHONÁBA A TÁVOL SZAKADTAKAT. TAPASZTALNI JÖTTÉL – ÉS NAGY FELADATTAL – HOGY EGYESÍTS ERŐKET A GALAXISBAN. FÉNYTELI RAGYOGÁS – SZIPORKÁZÓ A FÉNY – A TEJÚT CSILLAGTENGERÉN. FIASTYÚK INT – HÍVOGAT – VÁRJA A MEGTÉRŐ VÁNDOROKAT. CSILLAG RENGETEG – TESTVÉRKÉNT – HA ARRA JÁRSZ – INT ÉS EGY PILLANATRA MEGÁLL A VILÁG. MEGÁLL AZ IDŐ IS – MI VÉGTELEN. CSILLAGOK RAGYOGNAK FELÉD – HAZA TÉRŐ VÁNDORNAK UTAT MUTATVA. VÁR – HÍV A MESSZESÉG. ÁLMODÓ VILÁG – NYUGALOM – BÉKE REMÉNYE ÉBRED EMBERI SZÍVBEN. A TUDÁS – MELY IDŐTLEN IDŐK ÓTA VELED – ÉBRESZTI – KÖLTI AZ EMBEREKET. SEGÍTŐK JÖNNEK MÁS GALAXISOKBÓL – CSILLAGFÉNYES SZIPORKÁZÓ BOLYGÓKRÓL. MERT ÉLED A FÖLD – SZÜKSÉG VAN A MEGÚJULÁSRA – TEREMTŐ ERŐRE ÉS ÚJ ERŐFORRÁSRA. MEGÚJUL A FÖLD – FÉNY VESZI KÖRÜL. MI RÉGI – MOST PORBA HULL – ÉPÜL AZ ÚJ. ERŐTEREK – ENERGIÁK – RÉGEN VÁRT CSODÁK SZÁRNYALVA – SEBESEN ÉPÜL AZ ÚJ VILÁG. TÉGY ÉRTE – HOGY MIND EZ MEGLEGYEN – ÉPÍTS FÉNYBŐL HIDAT – ERŐSÍTSD AZ ÚJ ENERGIÁT. SZÁGULDÓ IDŐNEK FOGD KEREKÉT – A MOSTBAN ÉLJ ÉS JÖVŐBE LÁSS. KÉSZÍTS ÚJ TERVEKET SZELLEM ÁLTAL – ÉPÜLJÖN – SZÉPÜLJÖN ÁLTALAD EZ A CSODÁLATOS VILÁG.
 
HALLJÁTOK TI ODAFENT

HALLJÁTOK TI ODAFENT – HOL AZ IDŐ VÉGTELEN – CSILLAG SZÜLETIK A FÖLDÖN. ANGYAL – MELY FÉNYRUHÁRA VÁGYIK ÉS CSILLAGOKBA – HAZA AZ ÖRÖK OTTHONBA.
FÉNYES SZÁRNYÁT KITERJESZTI – SZENT MIHÁLY KARDJÁT FELEMELI – HARCBA INDUL AZ IDŐK VÉGTELENJÉBE. HARC – A FÉNY HARCA ÉS KARDJA CSILLA – LEGYŐZVE FÉLELMET – BŰNTUDATOT – EGÓT – MÚLTAT – MI MÁR ÚTBA VOLT. CSILLOG A KARD ÉS NYOMÁN FELCSILLAN EGY FÉNYSUGÁR. A SZABADSÁG FÉNYE INT – VESD LE ANYAG RUHÁD – MIT FELVETTÉL – MIT VÁLLALTÁL CSILLAG SZÜLÖTT – KÉSZÜLJ HAZA MÁR. FELISMERED ANYAG LÉTED – ISMERED A VÉGTELENT ÉS AZ IDŐTLENSÉGET. TE FÉNYSUGÁR – KI ÁTÍVELSZ GALAXISOKON ÁT – HÁT KÉSZÜLJ FEL – MERT ELJÖN A SZABADULÁS. KÓDJAID ÉBREDNEK – A BELÉD ÜLTETETT ŐSSEJTEK ÚJRA ÉLEDNEK. SZABADSÁGRA KÉSZÜLJ ÉS SZABADULÁSRA – TUDATOSÍTSD MAGADBAN – HOGY KI VAGY – ÉLEDJ – ÉBRESSZ FÉNNYEL TELVE – CSILLAGOKBÓL FÉNYT MERÍTVE – TESTED ALAKÍTSD ÁT FÉNNYÉ ÉS A CSILLAG NEMZETSÉGÉRT TÉGY MEG MINDENT – FORRJ EGGYÉ A RÉGI ANGYAL ÖNMAGADDAL. FÉNY KÍSÉRJEN UTADON – MERT TE CSILLAGSZÜLÖTT MÁR HAZA TÉRSZ – AZ EGYSÉGBEN – AZ EMBERBŐL LETT FÉNYLÉNYBEN – AZ ÖRÖK EGY MEGTESTESÜLÉSÉBEN MEGTALÁLOD ÖNMAGAD.
SUGÁROZZ – HORDOZD A FÉNYT SZÍVEDBEN ÉS AZ ELMÉDBEN FÉNNYEL TÖLTÖTT KRISTÁLYMAGBAN – AZ ÖRÖK KÓDBAN – AZ ŐS TUDATBAN ÉBREDJ ÚJRA – ANGYALFÉNYBEN – A VÉGTELEN MESSZESÉGBEN SUGÁROZZ – SUGÁROZZ TE FÉNY GYERMEKE – TE TEREMTETT FÉNYSUGÁR.
ÁLDOTT VAGY ÉS MIT MAGADBA FOGADTÁL – AZ ÖRÖK ANGYAL – A FÉNY GYERMEKE – AZ EGY AZ EGYBŐL – VALA FÉNY GYERMEKE.

RÉSZEIM

MINT SZÉTTÖRT TÜKÖR -
ÚGY HULLOK SZÉJJEL.
MINT NAPSUGÁR -
APRÓ CSEREPEKEN.
RÉSZEIM – MELYEK
SZERTE HULLTAK -
TOVÁBB HORDOZZÁK FÉNYEMET.
SEJTJEIM – AZ UNIVERZUM RÉSZEI -
DÉENESEIM – A LÉTBE HULLANAK.
SZÁGULDÓ GONDOLATAIM –

A VILÁGBAN SZERTE FOSZLANAK.
SZÉTHULLÓ RÉSZEIM -
ÖSSZE KÉNE RAKNI.
SZÁGULDÓ GONDOLATOT -
EGY CSOKORBA FONNI.
AZ EGYSÉGET ÉLVE -
SZÉTSZÓRNI MAGAMAT.
RÉSZEIMBŐL LEGYEN
EGYSÉG – ÉS SZABAD AKARAT.
HA MAJD TELJES LESZ
A FÉNY BENNEM -
HA ÁTJÁR TELJESEN -
A FÉNYSUGÁR -
RÉSZEIM SZELLEMBEN -
ÚJRA EGGYÉ VÁLNAK.
TELJES LESZ AZ EGYSÉG -
TELJES LESZ A LÉT -
CÉLBA ÉREK MÁR.
   
A VÉGTELEN I.

CSEND VAN KÖRÜLÖTTEM. MINTHA EGY HATALMAS TÁNYÉR SZÉLÉN ÁLLNÉK. ÁLLOK A VÉGTELEN PEREMÉN.
CSEND VAN – NÉZELŐDÉSEMET EGY HANG ZAVARJA MEG. INDULJ! – SZÓL. MÉG VÁROK EGY KICSIT – GONDOLOM.
DE LÁTOM – HOGY ELINDULTAM. ZUHANOK A MÉLYBE. SÚLYOS VAGYOK. NEWTON ÉS A SZABADESÉS – GONDOLOM. EGY VASTAG KÖTÉLBE KAPASZKODOM. NEHÉZ VAGYOK. EGYRE ERŐTLENEBB VAGYOK – NEM TART MEG A KÖTÉL – EGYRE CSÚSZOK LEFELÉ. A HITEDBE – SZÓL A HANG.
ZUHANOK LEFELE – EGY SPÁRGÁT ELKAPOK – TALÁN MEGTART – GONDOLOM. A SPÁRGA ELSZAKAD – A ZUHANÁS EGYRE GYORSABB. A HITEDBE – SZÓL A HANG.
MIND A KÉT KEZEM TELE SZALMASZÁLLAL – EGYRE SEBESEBB A ZUHANÁS. A HITEDBE – SZÓL A HANG.
MÁR CSAK EGY SZALMASZÁL A KEZEMBEN – A TÖBBI MIND ELFOGYOTT – ŐRJÍTŐ SEBESSÉGGEL ZUHANOK. ALATTAM ISZONYÚ MÉLYSÉG TÁTONG. FÉLEK! SEGÍTS! – KIÁLTOM. A HITEDBE – SZÓL A HANG.
ERŐT VESZEK MAGAMON – FÖLFELE NÉZEK ÉS A SZÓ CSENG A FÜLEMBE: A „HITEDBE”.
A ZUHANÁS ABBA MARAD – CSÖND VAN KÖRÜLÖTTEM.
INDULJ! –SZÓL ÚJRA. ÉN A VÉGTELEN PEREMÉN ÁLLOK.
URAM – NEM VAGYOK MÉG KÉSZ AZ INDULÁSRA.
 
A VÉGTELEN II. 

CSEND VAN KÖRÜLÖTTEM. MINTHA EGY HATALMAS TÁNYÉR SZÉLÉN ÁLLNÉK. ÁLLOK A VÉGTELEN PEREMÉN.
MINDEN OLYAN BÉKÉS – CSENDES – MINTHA ITT A LEVEGŐ IS RÉSZEIRE LENNE BONTVA.
MINTHA A FÉNY IS RAGYOGÓBB LENNE. LÉGÜRES TÉR – GONDOLOM. TALÁN CSAK EL KELLENE LÖKNI MAGAM.
GYORSAN – A GONDOLATOT TETT KÖVETI. ELRUGASZKODOM.
KÖNNYEN – LEBEGVE – ELINDULOK. LASSAN – NEM KELL SIETNI – MONDOM MAGAMNAK ÉS ÉLVEZEM A LEBEGÉST. SZEMLÉLŐDÖM. CSODÁLATOS – AMI KÖRBE VESZ. DE MÁR SZERETNÉK EGYRE MAGASABBRA SZÁLLNI – VÁGYOM RÁ. MÁR TENYEREM ÜRES – DE ZSEBEIMET IS KI KELL ÜRÍTENI – HOGY MAGASABBRA JUSSAK. DE EZ MÉG NEM ELÉG. RUHÁIMTÓL IS MEG KELL SZABADULNI. AHOGY MEGSZABADULOK MINDEN TERHEMTŐL – EGYRE MAGASABBRA KERÜLÖK. KÖNNYŰ VAGYOK – SZÁRNYALHATOK. EGYRE MAGASABBRA VÁGYOM. EGYRE MAGASABBRA SZÁLLOK. ITT MÁR MINDEN CSUPA FÉNY. ÁTÖLEL ÉS LÁGYAN RINGAT.
ISMEREM EZT AZ ÉRZÉST – ITTHON VAGYOK.
 
SZENT IVÁN ÉJJELÉN 

SZENT IVÁN ÉJJELÉN
MIKOR ERDŐK REJTEKÉN
TÁNCOT JÁR MANÓ ÉS TÜNDÉR -
BŰBÁJT BOCSÁJTANAK A FÖLDRE -
VIGADOZNAK – KERGETŐZVE.

SZEMEM A NYÁRI ÉGEN LEGELTETEM -
NÉZEM A FÉNYES GÖNCÖL-SZEKERET -
FIASTYÚKOT ÉS SZÁRNYÁN ÚTRA KELEK -
REPÜLÖK A FELHŐK FELETT.
 
UJJAIM HEGYÉVEL ÉRINTEM SZÍRIUSZT -
LÁBAM ALÓL CSILLAGPOR HULLIK ALÁ.
HŰS SZÉL SIMOGAT -
BEJÁROM A TEJUTAT.
HA ELFÁRADOK – EGY CSILLAGON MEGPIHENEK -
ÖSSZETERELEM A FELLEGEKET.

LASSAN BÚCSÚZIK A HOLDSUGÁR
ÉS FELDERENG A HAJNAL.
ÁLOM VOLT – VAGY VALÓSÁG?
NEM TUDHATOM – DE CSODÁLATOS VOLT EZ AZ ÉJ -
EZT ÁLLÍTHATOM.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.