Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÁRAMLÁS

2011.08.25

aramlas.jpg

 

ROHANÓ SZÍNES PERCEK

NAGY SÁNDORT A HÓDÍTÓT – HALÁLA UTÁN A PAPOK A RAVATALON NYITOTT TENYÉRREL HELYEZTÉK EL. MIKOR KILÉPÜNK LELKÜNK KAPUJÁN SEMMIT NEM VISZÜNK MAGUNKKAL – ÉRTÉKET – DICSŐSÉGET – HÍRNEVET – CSAK MI A LELKÜNKBE ÍRÓDOTT. SOK ÉLET TAPASZTALATA – ÉRZÉSE VAN ELTÁROLVA LÉNYEGÜNKBEN: A LELKÜNKBEN. PILLANATOK – MELYEKRE HÚSZ-HARMINC ÉV TÁVLATÁBÓL IS EMLÉKEZÜNK. PERCEK MELYEK MEGŐRIZTÉK AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL IS A PILLANAT SZÍNEIT.
SZÍVÜNKBEN EGY ÖLELÉS NAPSUGÁR SZÍNÉT – MI BEVÉSŐDÖTT A LELKEDBE. EMLÉKEZEL A PERCRE MI BELÉD ÍVÓDOTT ÉS AZ ÉVEK SORA NEM TUDJA ELMOSNI – MERT UGYAN ÚGY ÉL BENNED – HISZEN FÉNYE MÉG MOST IS UGYAN ÚGY RAGYOG.
EGY SIMOGATÁS – MI EGY SZOMORÚ NAPON FELMELEGÍTETT ÉS OLY LÁGY VOLT – MINT A RÉTEK SMARAGD ZÖLD FÜVE – MIT ÁTJÁRT A TAVASZI NAPSUGÁR.
EGY ILLAT – MI MOST IS BENNED ÉL – MIT A SZÉL HOZ FELÉD A VIRÁGOS RÉTEK FELÖL – VAGY AZ ÓCEÁN SÓS ILLATA MI BELÉD IVÓDOTT ÉS EMLÉKSZEL RÁ.
EGY ÖREG ESTÉN – EGY KEDVES SZÓ – AHOGYAN JÓ ÉJT KÍVÁNNAK – EGY VIGASZTALÓ A BAJBAN – EGY BÁTORÍTÓ A HARCBAN – TISZTÁN FEHÉREN RAGYOGÓN.
PILLANATOK ÉS PERCEK A LELKEDBEN – SZÍNEKBEN – HOGY NE LEGYEN SZÜRKE AZ ÉLETED. DE LÁTOD-E A SZÍNEKET? LÁTOD A SÁRGÁT A NAP SUGARÁT – AZ ÉG KÉKJÉT – A FŰ ZÖLDJÉT? AZ ÉLET SZÍNEIT LÁTOD-E – MIKOR KIBOMLIK A CSERESZNYE FA EZER VIRÁGA ÉS ZÖLDBE BORUL A TERMÉSZET. A LEHULLÓ LEVELEKET – MELYEK SÁRGÁN – PIROSAN – VÖRÖSEN ZIZZENNEK A LÁBAD ALATT AZ ŐSZI LANGY MELEGBEN. A HÓ TISZTA FEHÉRJE – KÉKEN SZIKRÁZIK ÉS BETAKAR MINDENT.
SZÍNEK AZ ÉLETÜNKBEN – SZÍNEK PILLANATOK VAGY PERCEK A MINDENNAPOKBAN. NYITOTT SZEMMEL ÉS LÉLEKKEL ÉRDEMES CSAK ÉLNI. MEGLÁTNI A NAGY ROHANÁSBAN A LÉNYEGET – ELTÁROLNI AZ ÉRZÉSEKET – ÉRTÉKEKET.
A MOSTBAN ÉLNI – MERT A PILLANAT VARÁZSA ELMÚLIK. ELRAKTÁROZNI LELKÜNKBEN A CSODÁKAT. A KÖVETKEZŐ PERC MÁR A JÖVŐ ÉS AZ ELŐZŐ MI MEGSEMMISÍTHETETLENÜL A MÚLT. MEGŐRIZNI LELKÜNK ÁLTAL A SZÉPSÉGEKET – HARMÓNIÁT – SZELLEMI ÉRTÉKEKET.
MI LELKÜNKBEN ÉL CSAK AZT VIHETJÜK ÁT LELKÜNK KAPUJÁN. AZOKAT - AMELYEKET TEREMTETTÜNK ÉLETÜNKBEN ÉS ÉLETEINKEN ÁT. ÚJRA ÉS ÚJRA - JÓT TEREMTVE - A MÚLTAT NEM FELEDVE - TAPASZTALATOK SOKASÁGÁT ELRAKTÁROZVA KELL ÉLNI – MERT A TEGNAPI GONDOLATOD VAGY MA ÉS A HOLNAPI GONDOLATOD A MÁBÓL FAKAD. HATALMAS ÉRTÉKEKET HORDOZOL MAGADBAN – BENNED SZABADSÁGOD LEHETŐSÉGE – EGY MAGASABB ÉRTÉKREND MEGTEREMTÉSE. TUDATOSABB LÉTED FORMÁLÁSA – A SZERETET MEGVALÓSÍTÁSA BENNED - LÉTED ALAPJA – SZABADULÁSOD ZÁLOGA.
LELKED SZÍNEI – ISTENI RÉSZED FORRÁSAI. LÁTNI A KÖRÜLÖTTED LÉVŐ VILÁG MINDEN REZDÜLÉSÉT – A LÜKTETŐ ÉLETET. SZÍNEKBEN – ÁRNYAKBAN – ÉRZÉSEKBEN – A MÚLÓ PERCEKBEN – IDŐBEN – LÉTÜNK TISZTA ÉRTELMÉBEN VILÁGOSSÁ VÁLÓ TUDATOSABB LÉTFORMA FELÉ VALÓ TÖREKVÉSÜKBEN.
A LÉLEK ÉS A SZELLEM EREJE MI ERŐT AD ÉS BEVILÁGÍTJA UTADAT. AZ MIT TEREMT AZ EMBERISÉG – EGY ÚJ VILÁG – MI ÚJ ÉRTÉKET ALKOT. SZÍNBEN – SZÍVBEN ÚJ ÉRTELMET NYER MINDEN. A TUDATOSABB ÉLET ALAPJA – A MEGÚJULÁS. A LÉLEK ÁLTAL LÁTNI – A SZELLEM ÁLTAL CSELEKEDNI. ÍGY JUTUNK ELŐRE. OLY SOKAN JÁRTAK MÁR EZEN AZ ÚTON – PÉLDÁT MUTATVA. AZ ÚT KÉSZ – JÁRNI KELL RAJTA – MINDIG CSAK ELŐRE HALADVA. KÖZBEN FIGYELNI A BEÁRAMLÓ INFORMÁCIÓKRA – MERT EZEK ELŐRE MUTATNAK. LÁTNI A SZÍNEKET – A KÖRÜLÖTTÜNK LÉVŐ VILÁG – AZ ÚJ TAVASZ JELZÉSEIT.
ÉBRESZTŐT FÚJNAK AZ ÉGI HARSONÁK – EGYRE KÖZELEBB AZ ÚJ VILÁG. SZABADSÁG ÉS SZABADULÁS: EZ A CÉL – MI RAGYOGÓAN VILÁGÍTJA BE FÖLDÜNKET. FÉNYEK – SZÍNPOMPÁS SZÍNEK – ÚJ LÉTFORMA ÉS ÚJ ÉLET. BENNÜNK AZ ÚJ VILÁG – MI VAGYUNK HÍRNÖKEI ÉS MEGTEREMTŐI.
EMLÉKEZZ A RÉGI ÉLETEDRE – AHOGYAN ÉLTÉL EGYKORON. EMLÉKEZZ – EMLÉKEZZ LÉTEDRE ÉS TEREMTSD ÚJRA MAGADAT – ALAKÍTSD ÁT VILÁGODAT.
SZÍNESRE – FÉNYESRE – TISZTÁRA FORMÁLD. FEHÉRRE – MELYEK MEGŐRZIK MAGUKBAN A SZÍNEKET. TAPASZTALJ – ÉLJ ÉS TEREMTS. EZ SZABADULÁSOD ZÁLOGA – HOGY MEGTEREMTSD MAGADAT ÚJRA ÉS TISZTÁN.
A MÚLTAT ENGEDD EL ÉS ELŐRE NÉZZ – DE AZ ŐSI TUDÁS TAPASZTALATAIT FELHASZNÁLVA TEREMTS.
TEREMTSD – FORMÁLD – ALKOSD ÚJRA VILÁGODAT. A PERC MI MEGISMÉTELHETETLEN – TÖLTSD KI SZÍNEKKEL – ÉRZÉSEKKEL: TISZTÁKKAL ÉS RENDEZETTEKKEL.
LEGYEN BENNED – MERT EZ AZ ALAP.
LEGYEN BENNED BÉKE – MERT EZ A FELEMELKEDÉS ZÁLOGA.
LEGYEN BENNED HARMÓNIA – MERT CSAK ÍGY ÉLHETED MEG LÉTEDET.
LEGYEN BENNED SZERETET – MERT CSAK – ÉS ÍGY TUDOD MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT.
NE A SZÜRKE MINDENNAPOKAT ÉLD – FIGYELJ ÉS LÁSD A SZÍNEKET. HIGGY BENNE – HOGY HA BORÚS AZ ÉG – A NAP – ÉS ISTEN RAGYOG MINDENEK FELETT.
LÁSD A SZÍNEKET ÉS ÉLD A PERCEKET.

TÜKÖR ÁLTAL

ÉVSZÁZADOK JÖNNEK-MENNEK –
AZ EMBEREK ÁTKOZÓDNAK VAGY ISTENT KERESNEK.
HÁBORÚ – KÖNNY VAGY VÉR HULLIK ALÁ –
ISTEN BÁR IRGALMASAN – MEGTEHETI –
GYERMEKEIT KIKET TEREMTETT –
TENYERÉN HORDOZZA – SZABADSÁGOT ADOTT NEKI.
DE A SZABADSÁGOT HOGYAN HASZNÁLOD?
A PRÓBÁKAT JÓL VAGY ROSSZUL KIÁLLOD –
MERT BÁRMIT TESZEL – MARAD A TAPASZTALÁS –
JÓTÓL – ROSSZTÓL ELSZAKADÁS.
MINDEN CSLEKEDET LÉPCSŐ - AZ ÚTON FÖLFELÉ –
AZ EGYSÉGBE ÉRVE – MÁR SZABADON –
SZÁRNYALVA NÉZEL VISSZA FELÉ –
DE MERT TÜKÖR ÁLTAL LÁTSZ – HOMÁLYOSAN –
NEM LÁTVA ÉRTÉKÉT BÁRMIT TESZEL –
CÉLBA ÉRSZ – HIDD EL EZ AZ ÚT –
MIN JÁRSZ EGYENES – TÖKÉLETES.
POLÁRIS VILÁG SZAKÍTÁSÁBAN ÉLSZ –
DE LÉPJ TOVÁBB – JÁRJ A FELLEGEKBEN –
AZ EGYSÉGBEN - LELKED EMELD FÖL –
A SZELLEMI LÉTBE.
ISTEN SZABADSÁGRA TEREMTETT – LÉGY SZABAD –
MA ÉS MINDEN NAP – A VÉGTELEN IDŐKIG –
ADD ÁT ISTENNEK MAGAD.

KÖZTES LÉT

VERSENYT FUTUNK AZ IDŐVEL –
ÁLMOKAT KERGETÜNK DŐRE KÉPZELETTEL.
VAGY AZ ÁLMOK VISZNEK ELŐRE?
ÁLMODNI – SZABADON – NAGYOT –
ÉPÍTENI JÖVŐT SZABADOT.
SZELLEM SZÁRNYÁN REPÜLNI –
ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT LEBEGNI.
SE ITT – SE OTT –
EZ KÖZTES LÉT – ÉLNI FÖLDÖN –
SZELLEM LÉTBEN –
SZABADON SZÁRNYALVA A SZÉLBEN.
VÉGTELEN IDŐ URAI VAGYUNK –
NINCS IDŐ – TÉR – MI NEM MIÉNK –
CSILLAGOK VÁRNAK –
AZ UNIVERZUM OTTHONUNK –
HÍV A VÉGTELEN – AZ ÖRÖK LÉT.
EMELD FEL FEJED EMBER –
ÉS NÉZZ AZ ÉGRE FEL –
HISZ OTT VAN OTTHONOD.
SZÁRNYALJ – CSAPONGJ – ÉPÍTS ÚJ HAZÁT.
SZELLEMI ERŐVEL EMELD A FÖLDET –
RAJZOLJ AZ ÉGRE – FESS SZÍNEKET –
SZERETETBEN – SZELLEMBEN – LÉTBEN –
EMELD FEL A FÖLDET – ÉS ANYAG LÉTEDET.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertcet, 2018.07.22 11:58)

The prostate gland is an essential section of a male's reproductive system. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The prostate related is situated just as you're watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it is almost always very uncomfortable and inconvenient for that patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.Prostate infection, also called prostatitis, is among the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections with the prostate gland are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of all varieties of prostate infection. It is a result of bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to relieve the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition of a particular defect within the gland as well as the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be due to trauma to the urinary tract or by infections via other parts from the body. A patient may feel testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal from the prostate defect then the employment antibiotics and NSAIDs to help remedy the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not yet to ascertain what causes these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable weight loss program is important. These are some in the steps you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for general health and will also also maintain the urinary track clean.

2. Some studies suggest that a couple of ejaculations a week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat beef sparingly. It has been shown that consuming over four meals of beef every week will increase the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most important measure to take to make certain a healthy prostate is usually to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you ought to go for prostate examination one or more times 12 months.