Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

ÁRAMLÁS

2011.08.25

aramlas.jpg

 

ROHANÓ SZÍNES PERCEK

NAGY SÁNDORT A HÓDÍTÓT – HALÁLA UTÁN A PAPOK A RAVATALON NYITOTT TENYÉRREL HELYEZTÉK EL. MIKOR KILÉPÜNK LELKÜNK KAPUJÁN SEMMIT NEM VISZÜNK MAGUNKKAL – ÉRTÉKET – DICSŐSÉGET – HÍRNEVET – CSAK MI A LELKÜNKBE ÍRÓDOTT. SOK ÉLET TAPASZTALATA – ÉRZÉSE VAN ELTÁROLVA LÉNYEGÜNKBEN: A LELKÜNKBEN. PILLANATOK – MELYEKRE HÚSZ-HARMINC ÉV TÁVLATÁBÓL IS EMLÉKEZÜNK. PERCEK MELYEK MEGŐRIZTÉK AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL IS A PILLANAT SZÍNEIT.
SZÍVÜNKBEN EGY ÖLELÉS NAPSUGÁR SZÍNÉT – MI BEVÉSŐDÖTT A LELKEDBE. EMLÉKEZEL A PERCRE MI BELÉD ÍVÓDOTT ÉS AZ ÉVEK SORA NEM TUDJA ELMOSNI – MERT UGYAN ÚGY ÉL BENNED – HISZEN FÉNYE MÉG MOST IS UGYAN ÚGY RAGYOG.
EGY SIMOGATÁS – MI EGY SZOMORÚ NAPON FELMELEGÍTETT ÉS OLY LÁGY VOLT – MINT A RÉTEK SMARAGD ZÖLD FÜVE – MIT ÁTJÁRT A TAVASZI NAPSUGÁR.
EGY ILLAT – MI MOST IS BENNED ÉL – MIT A SZÉL HOZ FELÉD A VIRÁGOS RÉTEK FELÖL – VAGY AZ ÓCEÁN SÓS ILLATA MI BELÉD IVÓDOTT ÉS EMLÉKSZEL RÁ.
EGY ÖREG ESTÉN – EGY KEDVES SZÓ – AHOGYAN JÓ ÉJT KÍVÁNNAK – EGY VIGASZTALÓ A BAJBAN – EGY BÁTORÍTÓ A HARCBAN – TISZTÁN FEHÉREN RAGYOGÓN.
PILLANATOK ÉS PERCEK A LELKEDBEN – SZÍNEKBEN – HOGY NE LEGYEN SZÜRKE AZ ÉLETED. DE LÁTOD-E A SZÍNEKET? LÁTOD A SÁRGÁT A NAP SUGARÁT – AZ ÉG KÉKJÉT – A FŰ ZÖLDJÉT? AZ ÉLET SZÍNEIT LÁTOD-E – MIKOR KIBOMLIK A CSERESZNYE FA EZER VIRÁGA ÉS ZÖLDBE BORUL A TERMÉSZET. A LEHULLÓ LEVELEKET – MELYEK SÁRGÁN – PIROSAN – VÖRÖSEN ZIZZENNEK A LÁBAD ALATT AZ ŐSZI LANGY MELEGBEN. A HÓ TISZTA FEHÉRJE – KÉKEN SZIKRÁZIK ÉS BETAKAR MINDENT.
SZÍNEK AZ ÉLETÜNKBEN – SZÍNEK PILLANATOK VAGY PERCEK A MINDENNAPOKBAN. NYITOTT SZEMMEL ÉS LÉLEKKEL ÉRDEMES CSAK ÉLNI. MEGLÁTNI A NAGY ROHANÁSBAN A LÉNYEGET – ELTÁROLNI AZ ÉRZÉSEKET – ÉRTÉKEKET.
A MOSTBAN ÉLNI – MERT A PILLANAT VARÁZSA ELMÚLIK. ELRAKTÁROZNI LELKÜNKBEN A CSODÁKAT. A KÖVETKEZŐ PERC MÁR A JÖVŐ ÉS AZ ELŐZŐ MI MEGSEMMISÍTHETETLENÜL A MÚLT. MEGŐRIZNI LELKÜNK ÁLTAL A SZÉPSÉGEKET – HARMÓNIÁT – SZELLEMI ÉRTÉKEKET.
MI LELKÜNKBEN ÉL CSAK AZT VIHETJÜK ÁT LELKÜNK KAPUJÁN. AZOKAT - AMELYEKET TEREMTETTÜNK ÉLETÜNKBEN ÉS ÉLETEINKEN ÁT. ÚJRA ÉS ÚJRA - JÓT TEREMTVE - A MÚLTAT NEM FELEDVE - TAPASZTALATOK SOKASÁGÁT ELRAKTÁROZVA KELL ÉLNI – MERT A TEGNAPI GONDOLATOD VAGY MA ÉS A HOLNAPI GONDOLATOD A MÁBÓL FAKAD. HATALMAS ÉRTÉKEKET HORDOZOL MAGADBAN – BENNED SZABADSÁGOD LEHETŐSÉGE – EGY MAGASABB ÉRTÉKREND MEGTEREMTÉSE. TUDATOSABB LÉTED FORMÁLÁSA – A SZERETET MEGVALÓSÍTÁSA BENNED - LÉTED ALAPJA – SZABADULÁSOD ZÁLOGA.
LELKED SZÍNEI – ISTENI RÉSZED FORRÁSAI. LÁTNI A KÖRÜLÖTTED LÉVŐ VILÁG MINDEN REZDÜLÉSÉT – A LÜKTETŐ ÉLETET. SZÍNEKBEN – ÁRNYAKBAN – ÉRZÉSEKBEN – A MÚLÓ PERCEKBEN – IDŐBEN – LÉTÜNK TISZTA ÉRTELMÉBEN VILÁGOSSÁ VÁLÓ TUDATOSABB LÉTFORMA FELÉ VALÓ TÖREKVÉSÜKBEN.
A LÉLEK ÉS A SZELLEM EREJE MI ERŐT AD ÉS BEVILÁGÍTJA UTADAT. AZ MIT TEREMT AZ EMBERISÉG – EGY ÚJ VILÁG – MI ÚJ ÉRTÉKET ALKOT. SZÍNBEN – SZÍVBEN ÚJ ÉRTELMET NYER MINDEN. A TUDATOSABB ÉLET ALAPJA – A MEGÚJULÁS. A LÉLEK ÁLTAL LÁTNI – A SZELLEM ÁLTAL CSELEKEDNI. ÍGY JUTUNK ELŐRE. OLY SOKAN JÁRTAK MÁR EZEN AZ ÚTON – PÉLDÁT MUTATVA. AZ ÚT KÉSZ – JÁRNI KELL RAJTA – MINDIG CSAK ELŐRE HALADVA. KÖZBEN FIGYELNI A BEÁRAMLÓ INFORMÁCIÓKRA – MERT EZEK ELŐRE MUTATNAK. LÁTNI A SZÍNEKET – A KÖRÜLÖTTÜNK LÉVŐ VILÁG – AZ ÚJ TAVASZ JELZÉSEIT.
ÉBRESZTŐT FÚJNAK AZ ÉGI HARSONÁK – EGYRE KÖZELEBB AZ ÚJ VILÁG. SZABADSÁG ÉS SZABADULÁS: EZ A CÉL – MI RAGYOGÓAN VILÁGÍTJA BE FÖLDÜNKET. FÉNYEK – SZÍNPOMPÁS SZÍNEK – ÚJ LÉTFORMA ÉS ÚJ ÉLET. BENNÜNK AZ ÚJ VILÁG – MI VAGYUNK HÍRNÖKEI ÉS MEGTEREMTŐI.
EMLÉKEZZ A RÉGI ÉLETEDRE – AHOGYAN ÉLTÉL EGYKORON. EMLÉKEZZ – EMLÉKEZZ LÉTEDRE ÉS TEREMTSD ÚJRA MAGADAT – ALAKÍTSD ÁT VILÁGODAT.
SZÍNESRE – FÉNYESRE – TISZTÁRA FORMÁLD. FEHÉRRE – MELYEK MEGŐRZIK MAGUKBAN A SZÍNEKET. TAPASZTALJ – ÉLJ ÉS TEREMTS. EZ SZABADULÁSOD ZÁLOGA – HOGY MEGTEREMTSD MAGADAT ÚJRA ÉS TISZTÁN.
A MÚLTAT ENGEDD EL ÉS ELŐRE NÉZZ – DE AZ ŐSI TUDÁS TAPASZTALATAIT FELHASZNÁLVA TEREMTS.
TEREMTSD – FORMÁLD – ALKOSD ÚJRA VILÁGODAT. A PERC MI MEGISMÉTELHETETLEN – TÖLTSD KI SZÍNEKKEL – ÉRZÉSEKKEL: TISZTÁKKAL ÉS RENDEZETTEKKEL.
LEGYEN BENNED – MERT EZ AZ ALAP.
LEGYEN BENNED BÉKE – MERT EZ A FELEMELKEDÉS ZÁLOGA.
LEGYEN BENNED HARMÓNIA – MERT CSAK ÍGY ÉLHETED MEG LÉTEDET.
LEGYEN BENNED SZERETET – MERT CSAK – ÉS ÍGY TUDOD MEGVÁLTOZTATNI A VILÁGOT.
NE A SZÜRKE MINDENNAPOKAT ÉLD – FIGYELJ ÉS LÁSD A SZÍNEKET. HIGGY BENNE – HOGY HA BORÚS AZ ÉG – A NAP – ÉS ISTEN RAGYOG MINDENEK FELETT.
LÁSD A SZÍNEKET ÉS ÉLD A PERCEKET.

TÜKÖR ÁLTAL

ÉVSZÁZADOK JÖNNEK-MENNEK –
AZ EMBEREK ÁTKOZÓDNAK VAGY ISTENT KERESNEK.
HÁBORÚ – KÖNNY VAGY VÉR HULLIK ALÁ –
ISTEN BÁR IRGALMASAN – MEGTEHETI –
GYERMEKEIT KIKET TEREMTETT –
TENYERÉN HORDOZZA – SZABADSÁGOT ADOTT NEKI.
DE A SZABADSÁGOT HOGYAN HASZNÁLOD?
A PRÓBÁKAT JÓL VAGY ROSSZUL KIÁLLOD –
MERT BÁRMIT TESZEL – MARAD A TAPASZTALÁS –
JÓTÓL – ROSSZTÓL ELSZAKADÁS.
MINDEN CSLEKEDET LÉPCSŐ - AZ ÚTON FÖLFELÉ –
AZ EGYSÉGBE ÉRVE – MÁR SZABADON –
SZÁRNYALVA NÉZEL VISSZA FELÉ –
DE MERT TÜKÖR ÁLTAL LÁTSZ – HOMÁLYOSAN –
NEM LÁTVA ÉRTÉKÉT BÁRMIT TESZEL –
CÉLBA ÉRSZ – HIDD EL EZ AZ ÚT –
MIN JÁRSZ EGYENES – TÖKÉLETES.
POLÁRIS VILÁG SZAKÍTÁSÁBAN ÉLSZ –
DE LÉPJ TOVÁBB – JÁRJ A FELLEGEKBEN –
AZ EGYSÉGBEN - LELKED EMELD FÖL –
A SZELLEMI LÉTBE.
ISTEN SZABADSÁGRA TEREMTETT – LÉGY SZABAD –
MA ÉS MINDEN NAP – A VÉGTELEN IDŐKIG –
ADD ÁT ISTENNEK MAGAD.

KÖZTES LÉT

VERSENYT FUTUNK AZ IDŐVEL –
ÁLMOKAT KERGETÜNK DŐRE KÉPZELETTEL.
VAGY AZ ÁLMOK VISZNEK ELŐRE?
ÁLMODNI – SZABADON – NAGYOT –
ÉPÍTENI JÖVŐT SZABADOT.
SZELLEM SZÁRNYÁN REPÜLNI –
ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT LEBEGNI.
SE ITT – SE OTT –
EZ KÖZTES LÉT – ÉLNI FÖLDÖN –
SZELLEM LÉTBEN –
SZABADON SZÁRNYALVA A SZÉLBEN.
VÉGTELEN IDŐ URAI VAGYUNK –
NINCS IDŐ – TÉR – MI NEM MIÉNK –
CSILLAGOK VÁRNAK –
AZ UNIVERZUM OTTHONUNK –
HÍV A VÉGTELEN – AZ ÖRÖK LÉT.
EMELD FEL FEJED EMBER –
ÉS NÉZZ AZ ÉGRE FEL –
HISZ OTT VAN OTTHONOD.
SZÁRNYALJ – CSAPONGJ – ÉPÍTS ÚJ HAZÁT.
SZELLEMI ERŐVEL EMELD A FÖLDET –
RAJZOLJ AZ ÉGRE – FESS SZÍNEKET –
SZERETETBEN – SZELLEMBEN – LÉTBEN –
EMELD FEL A FÖLDET – ÉS ANYAG LÉTEDET.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.